Onderdelen

U bent hier: Home - Verkiezing

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Verkiezing

De verkiezing van de meest favoriete clubscheidsrechter is een eerlijke wedstrijd. Een onafhankelijke en deskundige jury zal de meest favoriete clubscheidsrechter van het jaar verkiezen. Er worden hierbij drie prijzen uitgereikt; een jury-, een aanmoedigings- en een publieksprijs. Dit jaar kunnen niet alleen clubscheidsrechters genomineerd worden, maar ook de mensen van de wedstrijdtafel, assistent-scheidsrechters en wedstrijdleiders. 

Wie komt op welke wijze in aanmerking voor de titel meest favoriete clubscheidsrechter van het jaar. Voor de titel moet je aan de volgende criteria voldoen:

  • Je bent minimaal de afgelopen 3 jaar actief als clubscheidsrechter/wedstrijdleider bij een sportclub in Den Haag
  • Je werkt natuurlijk onbezoldigd en bent als vrijwilliger binnen de club van onbesproken gedrag
  • Je bent een enthousiast voorbeeld voor anderen 
  • De vereniging kan in de meeste gevallen op je rol als arbiter/wedstrijdleider rekenen 
  • Je mag altijd fouten maken maar niet partijdig zijn.

Welke verenigingen kunnen meedoen?
Alle grote en kleine sportverenigingen vanuit alle sportsectoren uit de gemeente Den Haag kunnen hun favoriete kandidaat aanmelden. Het betreft sporten als voetbal, hockey, handbal, basketbal, honkbal, tennis, atletiek, futsal, korfbal, beachsporten, badminton, gymnastiek- en turnsport en rugby. Maar ook sporten als bowling, biljarten, schaken, dammen en tafeltennis kunnen hun favoriete wedstrijdleider opgeven.