Onderdelen

U bent hier: Home - Stemmen

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

De 9 genomineerden:

Door op de button hiernaast te klikken kun je stemmen op wie volgens jou de #favoriete clubscheids van 2018 is. Lees hieronder van de 9 genomineerden de motivatie door en maak je keuze! 

Ditta Rouw - WHC Den Haag (Handbal) - 40 jaar
"Ditta is altijd inzetbaar voor met name de jeugdwedstrijden van de jongste jeugd binnen onze vereniging, vaak 2 op een dag. Wanneer wij echt omhoog zitten en nog een scheidsrechter zoeken voor een seniorenwedstrijd biedt zij ook aan om te fluiten, ook al vindt zij dit een stuk moeilijker. Fluiten alleen vindt zij echter niet voldoende, zij is momenteel bezig om de jeugd te betrekken bij de wedstrijden, laat hen in koppels een wedstrijdje fluiten en begeleidt hen daarbij.
Wij hebben respect voor Ditta en zijn er trots op dat zij lid is van onze vereniging."

Piet van Dam - SV Erasmus (Voetbal) - ? jaar
"Een topper die naast scheidsrechter van het 2e, vlagger van het 1e altijd klaar staat voor de club en de zaterdagtak van SV Erasmus!"

Ronald Brouwer - v.v. SVH (Voetbal) - ? jaar
"
Deze man is iedere zaterdag doende met het fluiten van jeugdwedstrijden van S V H! Ondanks kritiek en complimenten in weer en wind! Daarnaast doet hij nog vele werkzaamheden binnen de club! Super kerel voor de jeugd van S V H!"

 Pieter Deunhouwer - KSV Oranje Nassau (schietsport) - 60 jaar
"Peter is bijzonder stimulerend in het fluiten van wedstrijden Militair Pistool schieten. Bij gasten brengt hij als archeoloog steevast het Haags cultureel erfgoed ter sprake. Hij geeft aan als archeoloog altijd naar de grond te kijken. Daar wordt gevonden wat archeologen zoeken!"

Jacques Barentse - VV Haaglanden (Volleybal) - 68 jaar
"Jacques Barentse is al zo lang we hem kennen volleybalscheidsrechter in de 3de divisie. Jacques levert elk jaar het maximum aantal (24) fluitbeurten waarvoor hij zich mag inschrijven. En Jacques is altijd beschikbaar en komt desnoods spoorslags uit Zeeland (waar hij woont) 1,5 uur naar de regio Den Haag gereden als iemand hem vraagt in te vallen. Hij is daartoe altijd bereid. Ook is Jacques scheidsrechterscoordinator van onze vereniging. Zo'n lieve (zacht)aardige man en zo'n topscheidsrechter vind je nergens!"

Marinus Stulp - HKV Achilles (Korfbal) - 53 jaar
"Marinus zou verkozen moeten worden als de favoriete clubscheidsrechter omdat hij de man is die scheidsrechters binnen Achilles coördineert en zelf nog de nodige wedstrijden fluit op ons eigen veld. Hij zorgt voor het schema en begeleidt daarnaast ook de nodige scheidsrechters in opleiding. Enkele jaren gelden heeft Marinus het initiatief genomen de scheidsrechtersopleiding op te starten. Momenteel heeft dit erin geresulteerd dat er een scheidsrechterslijn op Achilles is opgezet waarbij junioren leren kennismaken met het fluiten. Ook zijn er nu meerdere bondsscheidsrechters opgeleid die nu voor de bond buiten de deur fluiten. Marinus neemt zijn taak serieus, en dat is iets waar hij om wordt geprezen!"

Gaby de Jong - HBS-Creayenhout (Hockey) - 26 jaar
"Gaby de Jong fluit bijna elk weekend een hockeywedstrijd op Craeyenhout. Ze fluit in principe altijd de A1 of B1 (dus hoog niveau hockey) maar is bereid om elk team te fluiten, ongeacht het niveau. Daarnaast fluit zij ook zeer beheerst en overtuigend en laat zij zich niet gek maken in het veld. Als zij niet meer kan/wil spelen in Dames 1, dan hopen wij dat zij de bondsopleiding voor scheidsrechter wil gaan volgen zodat zij zich voor onze vereniging op het hoogste niveau kan blijven inzetten. Kortom, we zijn enorm trots op de inzet van onze Gaby voor de vereniging en dragen haar van harte voor voor de favoriete clubscheidsrechter-verkiezing van Den Haag!"

Huub Fokke - HGC (Hockey) - 72 jaar
"Huub loopt al een aantal jaren mee op HGC en is iedere zaterdag op onze velden te vinden. Wanneer er ergens een scheidsrechter niet op komt dagen is Huub niet te beroerd de fluitbeurt op zich te nemen. Daarnaast is Huub vaste scheidsrechters van HGC Dames Veteranen B, die iedere dinsdag ochtend competitie spelen. Afgelopen seizoen is Huub begonnen met de cursus CS+ (clubscheidsrechter+) en zal op 07 april zijn examenwedstrijd fluiten."

René Vis- SVV Scheveningen (Voetbal) - 58 jaar
"René is nu ruim 15 jaar actief als clubscheidsrechter bij de SVV Scheveningen en fluit (zoals een goed clubscheidsrechter dit doet) vanaf de jongste teams tot de oudste senioren teams en soms meerdere wedstrijden per dag. Dit is voor René ook de aanleiding geweest om binnen de club mensen enthousiast te maken en dit heeft er toe geleid  dat er 12 jaar geleden een scheidsrechterscommissie werd opgericht welke gecoördineerd werd door René. René zorgde ervoor dat toekomstige clubscheidsrechters de cursus konden gaan doen. Naast dat René zaterdags zijn wedstrijdje floot begeleidt hij scheidsrechters in opleiding. Dit alles heeft ertoe geleid dat onze vereniging SVV Scheveningen nu een groep van 8 gediplomeerde clubscheidsrechter heeft. Onder het motto: EEN GOEDE CLUBSCHEIDSRCHTER IS MEER DAN ALLEEN EEN WEDSTRIJD FLUITEN is René het juiste voorbeeld. Wat René voor onze vereniging heeft gedaan is iets waar hij en SVV Scheveningen trots op mag zijn. Omdat René stopt als coördinator (maar nog niet als scheidsrechter) lijkt dit voor ons het juiste moment om René voor deze eervolle nominatie voor te dragen!"